Frisør

Farge

Vi tilbyr gratis fargekonsultasjon hvor vi gir deg råd om hvilke farger du kler best.

Balayage

Balayage er en fransk teknikk som kom på 70-tallet, som går ut på å “male” på stripene. Ved å tilføre håret naturlige highlights. Denne behandlingen passer best for de som ønsker å ha sol nyanser eller forskjellige farge spill i håret.

Wellaplex

Wellaplex er en eksklusiv teknologi som hjelper med å gjenoppbygge hårets indre struktur slik at håret blir sterkere. Denne behandlingen anbefales til overbehandlet og skadet hår og sikrer at håret holder seg sunnere og mer føyelig under bleke- og fargebehandlinger.

Prisliste extensions

Priser blir oppgitt ved konsultasjon:

Vi tilbyr uforpliktende og kostnadsfri konsultasjon. Der får du pris og veiledning på hvilken metode som er best for ditt hår. Da prisene varierer mye fra ønsket lengde og mengde er dette noe vi kun oppgir ved konsultasjon.

Style

Antrekket er på plass, men ikke håret? Frykt ikke! Her hos Vovi’s salon kan vi hår og styling. Spennende krøller eller et flott oppsett av håret kan være prikken over i-en. Så kom hit og la proffene fikse det for deg.

Prisliste style

Hårpleie

Hos Vovis Salon tilbyr vi en rekke hårkurer, alt etter hva du ønsker og hvilke behov håret ditt har. Vi har kurer for både hår og hodebunn. Hos oss finner du et stort utvalg hårkurer og hårmasker som gir deg et sunt og glansfullt hår. Vi tilbyr også hodebunnsmassasje ved hårkur.

Foliestriper

Foliestriper er en klassisk stripe teknikk som gir håret forskjellige farge effekter som gir naturlig look. Denne teknikken passer best for de som ønsker å ha naturlige lyse nyanser i hele håret eller vil være lys fra mørkt i gradvis.

Prisliste bleking

Helbleking er en mellom-prosess som brukes for de som vil være lyst fra mørkt hår.