Farging av vipper

Farging av øyenvippene er spesielt viktig hvis du har lyse vipper. Da er det vanskelig å få maskara til å dekke helt inn mot vipperoten. Ønsker du flotte vipper som ser tettere ut, er permanentfarging av vippene et godt valg. Resultat og varighet varierer noe, men vanlig holdbarhet er ca 4 – 6 uker. Permanentfarge av vipper og bryn er perfekt om sommeren, eller på sydenferie. Da ønsker de fleste å unngå for mye sminke, samtidig som at man gjerne vil se velstelt ut.

Brynstyling

Brynsforming er en kunst i seg selv, og vi anbefaler alle å gå til en spesialist for å få stylet brynene profesjonelt. Hos oss på Vovis Salon er vi langt over gjennomsnittet opptatt av, og interessert i bryn. Vi setter derfor alltid av ekstra god tid til stell og styling av bryn, og benytter både voks og pinsett under forming av brynene. Fargen blandes spesielt for deg, slik at du får den perfekte nyansen. Det anbefales å stelle brynene regelmessig, ca en gang pr. måned vil være ideelt.

Henna bryn

Henna bryn har blitt populært fordi fargen ofte sitter lenger enn vanlig permanent farge, og fordi mange like å velge et naturlig fargestoff som ikke inneholder kjemikalier. Hennafargen kommer fra Henna planten, og er et naturprodukt som gjennom mange år har vært benyttet til å farge både hår og hud med. Henna fargen kan også være et godt alternativ til deg med sensitiv hud.